Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 14:39

Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας Κέντρο Υγείας & Ευεξίας

 
 
Θεραπευτικός Πηλός Κρηνίδων Καβάλας
Το θερμό γήινο φυσικό υλικό το οποίο προέρχεται από την ανάμιξη ενός ανόργανου στερεού συστατικού, του άργιλου, πλούσιας οργανικής ύλης, και ιαματικού νερού, και το οποίο ασκεί θεραπευτική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό που αποδεικνύεται από την πρακτική εμπειρία του παρελθόντος και τη σύγχρονη επιστημονική τεκμηρίωση.


Ιαματικό Νερό - Υδροθεραπεία
Σ'ένα υπέροχο χώρο, το πλήρως ανακαινισμένο μεταβυζαντινό λουτρό, σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία υδροθεραπείας για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.Η εσωτερική πισίνα είναι διαστάσεων 2,30x2,40 με βάθος 1,75 και διαθέτει καταιονιστήρες νερού.

 
Μια όαση θεραπείας - χαλάρωσης και εμπειριών!!!
Το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας βρίσκεται 171 km από την Θεσσαλονίκη, 17 km από το κέντρο της Καβάλας, 19 km από τη Δράμα. Η παραμονή σας στο πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας μπορεί να σας προσφέρει πολλές εμπειρίες! Πολύ κοντά υπάρχει το βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, της πρώτης Ευρωπαίας που βαπτίστηκε Χριστιανή από τον Απόστολο Παύλο, ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, σημείο συνάντησης τριών κόσμων...
 
 
ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ...Πάμε Καβάλα... και κόψτε λάσπη!!!
Διαβάστηκε 1597 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 13:07

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα