Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 00:09

Στις 26-27 Σεπτεμβρίου η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου αιμοδοτών Καβάλας “Στέλλα Μανώλα-Κούρτη” (βίντεο)

 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας “Στέλλα Μανώλα-Κούρτη” απευθύνει πρόσκληση προς όλους όσους θέλουν να δώσουν λίγο από το αίμα τους, ως ένδειξη προσφοράς στον συνάνθρωπό τους, να δώσουν το παρόν στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου. Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα την προσεχή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και το προσεχές Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι στην Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας, και σε αυτήν εκτός του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών το παρόν θα δώσουν -ως συνεργαζόμενοι φορείς- ο Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας, ο Σύλλογος Επιπλοξυλουργών
Καβάλας, ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας, το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας και το Σωματείο Εργαζομένων της Kavala Oil.
Η σχετική συνέντευξη τύπου δόθηκε το πρωί της Δευτέρας, παρόντος του προέδρου του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Γιάννη Παπαζωγράφου, της γενικής γραμματέως του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου Ρένας Μαρδύρη, του διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Σωτήρη Τότη, του προέδρου του εξωραϊστικού συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας Τάσου Κεσόγλου, του αντιπροέδρου του συλλόγου επιπλοξυλουργών Λάζαρο Κουμουλή και του προέδρου του συλλόγου τριτέκνων Γρηγόρη Χιόνη. Στόχος της αιμοδοσίας, σύμφωνα με τον κ. Παπαζωγράφου, είναι να ανέλθει ο αριθμός των συμμετεχόντων σε περίπου 240.
kavalapress.gr
Διαβάστηκε 569 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 00:24

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα