Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και διαβάστε το καθημερινό newsletter από το dictyo.gr
  
  
  
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 03:31

Τι είπε ο υπ. παιδείας για τον Σταυρό στη σημαία και τις καμπάνες στις εκκλησίες

υπεπθ

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επειδή φουντώνει και το θέμα της κατάργησης του σταυρού από τη σημαία, δεν ξέρω αν θέλετε να απαντήσετε..

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Βεβαίως αφού έπρεπε να απαντήσω και για το άλλο (για τις καμπάνες) και το αγνόησα γελώντας, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, όποιος τα λέει αυτά το κάνει εκ του πονηρού, το κάνει επίτηδες, δημιουργεί προβλήματα, πάει σε κόσμο ο οποίος δεν πληροφορείται ευθέως, πληροφορείται πλαγίως και τον αναστατώνει.

                                Τι είναι αυτά; Κανένας να μην πιστεύει τέτοιες ανοησίες. Ύποπτες ανοησίες είναι αυτές και για δύο λόγους ύποπτες, για να δημιουργήσουν πρόβλημα ένα και δεύτερον για να βγάλουν κάποιον από την αφάνεια. Βεβαίως υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγεις από την αφάνεια, βγες έξω στο δρόμο γυμνός και θα βγεις. Αυτό κάνει αυτός. Ναι, δεν είναι κατάσταση όμως αυτή και ευχαριστώ που το λέτε, εγώ δεν το είχα ακούσει.

Λοιπόν το κλείνουμε αυτό το θέμα, ουδέποτε ετέθη, ούτε θα τεθεί κι αν ετίθετο αυτόν που θα το έθετε θα τον απομακρύναμε αμέσως ως τρελό.

Διαβάστηκε 740 φορές

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Εκπαιδευτικά Νέα